dijous, 18 de desembre del 2014

2on repte de Nadal 3 flowers

Aquí estic amb el nou repte de Nadal de 3 flowers.Ha estat un regal poder participar perquè no tenia ren, i justament ahir va arribar-me en un inter que tenia pendent de xuxe , gràcies Mercè Huete, el ren de fusta i el cercle festonejat !!!La màgia de Nadal????.espero que us agradi tant com a mi.

8 comentaris:

  1. Com m'agrada aquesta targeta, Mabel!!! Surt una mica de l'estil al que fins ara ens tenies acostumades en els reptes de 3flowers, i és molt bonica, de debò! Aquest vermell combinat amb el kraft i cru no podia imaginar-me que pogués quedar tan bé ;)
    Moltes gràcies per participar en aquest no-repte de 3flowers - retos de tarjetas!
    Petonets!

    ResponElimina
  2. Me n'alegro que t'agradi Sussanna.Sempre és un plaer llegir els teus comentaris tant precisos. Una abraçada !!!

    ResponElimina
  3. Ohhhhhhhhhhh!!!!! que monería!!! queda genial combinada en esos colores!!! muchisimas gracias por participar con nosotras en 3flowers retos de tarjetas! besitos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Me alegro que te guste Ro !!Participo en vuestros retos con mucha ilusión. Muchas gracias por tus visitas y comentarios. Feliz Navidad !!! :)

      Elimina
  4. Molt divertida!!! Acabo de descobrir-te i em quedo per fer el tafaner als teus treballs :). Petonets i bones festes

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tafaneja tot el que vulguis Montse !!! Molt agraïda per les vostres visites i comentaris. Bon Nadal !!! :)

      Elimina
  5. Estoy alucinando con la cantidad de renos bonitos que estáis utilizando. Este también me requetencanta!! La tarjeta te ha quedado súper cálida!! Muchas gracias por acompañarnos en 3flowers retos de tarjetas en los no retos navideños!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Me alegro que te guste Yolanda !!! Utilicé el único que tenia que me llegó como obsequio en un intercambio!!.Gracias por tu visita i Felices Fiestas !!! :)

      Elimina